Deventer 24 juli - Reisverslag uit Deventer, Nederland van 38dagentreinen - WaarBenJij.nu Deventer 24 juli - Reisverslag uit Deventer, Nederland van 38dagentreinen - WaarBenJij.nu

Deventer 24 juli

Door: Riek

Blijf op de hoogte en volg

25 Juli 2023 | Nederland, Deventer

Afwassen, opruimen, schoonmaken, planten verzorgen, stofzuigen, dweilen, boodschappen en dan eindelijk naar de bus. Het valt me tegen hoe zwaar de bagage is. Ik heb een rugzak (geleend) die wieltjes heeft, dus ook als trekkoffer te gebruiken, ideaal. Omdat er geen treinen rijden tussen Amersfoort en Deventer, moeten we via Zwolle. De trein zit stampvol mensen met heel veel bagage. We kunnen gelukkig nog een plekje bemachtigen. In Deventer hebben we een hotel vlakbij het station, Hotel Finch. We hebben een geweldige kamer, met platenspeler, bad in de kamer en een gouden knop om champagne te bestellen. Intussen stortregent het. Alan besluit toch op pad te gaan om een kabeltje voor zijn fototoestel te kopen ( helaas nergens te krijgen) en hij komt doorweekt terug. Janwout stelt voor om met z'n allen bij Beryls te gaan eten. Zoals altijd heerlijk eten en enorm aardig personeel. Oskar is ook dol op fish and chips, en nog het meest op de mayo. We krijgen een spelletje voor onderweg dat door Marie en Janwout bij spellen winkel Willem Koning met zorg is uitgezocht. Het was gezellig en blij hun nog te zien voor ons vertrek. Nadat de familie huiswaarts is gekeerd gaan wij nog even terug naar het hotel. Nog een paar biertjes drinken bij de Heks en daar ons nieuwe spel uitgeprobeerd ( Alan won!)

Gelopen : 6 km